top of page

БЪЛГАРСКО УЧИЛИЩЕ "ХАН АСПАРУХ"

ДОБРЕ ДОШЛИ В СТРАНИЦАТА ЗА РЕГИСТРАЦИЯ КЪМ БЪЛГАРСКО УЧИЛИЩЕ "ХАН АСПАРУХ". НАЩЕТО УЧИЛИЩЕ СИ ПАРТНИРА С TUIO ЗА ОСИГУРЯВАНЕ НА АВТОМАТИЗИРАНО  ЗАПИСВАНЕ НА УЧЕНИЦИ, АКТИВИРАНЕ НА РЕГИСТРАЦИЯ ЗА САМООБСЛУЖВАНЕ И ОСИГУРЯВАНЕ БЕЗОПАСЕН И ЛЕСЕН ПРОЦЕС НА ПЛАЩАНЕ. МОЛЯ, ПРЕГЛЕДАЙТЕ ДОКУМЕНТА С ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ ЗА ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ ПРЕДИ ЗАПОЧВАНЕ НА ПРОЦЕСА НА РЕГИСТРАЦИЯ.

РЕГИСТРАЦИОННЕН ПРОЦЕС:

 

1. Щракнете върху съответния бутон, за да започнете регистрацията. Ще видите екран за регистрация на TUIO, където ще въведете семейния имейл (само един имейл за регистрация на семейство) и ще зададете парола.

Натиснете „Продължи“.


2. Въведете цялата информация за ученика, проверете дали е правилна и изпратете.


3. Въведете информация за кредитна карта (нито училището, нито TUIO имат достъп до вашата информация за плащане), за да платите такса за регистрация в училище.


4. Училището и родителят получават потвърждение по имейл. Училището преглежда и потвърждава записването, което завършва процеса.


5. Влезте в TUIO, за да изберете предпочитания от вас план за плащане. При необходимост от промяна на плана за плащане, след като вече е избран план за плащане, моля, свържете се с support@tuiopay.com.

© 2020 Българско училище "Хан Ацпарух" с филиали в Сънивейл и Конкорд, Калифорния

bottom of page